Gastenboek

Gastenboek

In het gastenboek op de kamer wordt vaak een korte beschrijving gegeven door onze gasten hoe ze het verblijf op GOS hebben ervaren. Hieronder een aantal van deze bijzondere verhaaltjes en de mogelijkheid om zelf je ervaring te delen. 


Plaats een reactie:

  

Reactie plaatsen

Martijn

We hebben in oktober 2018 een heerlijk weekend gehad in de boerderij. Genoeg ruimte voor onze familie van 10 personen. En behalve een fijn huis ook een heerlijke tuin, waar we volop van de oktoberzon hebben genoten. Een mooi pareltje in het noorden van het land.


Familie Bennink

Eind mei 2016 vierden wij het leven met ons gezin wetende dat het gezin er snel anders uit ging zien. We hebben het in jullie huis zo fijn gehad. We koesteren herinneringen samen met onze vader opa en man op GOS. Vandaag moest ik ook weer eraan denken toen ik zag dat onze moeder jullie huis ingelijsd heeft en op haar slaapkamer heeft staan. Bedankt voor alles


Fam Nijkamp

Starend over de maisvelden met daarboven uitstekende bomen. Het geritsel van de nimmer aflatende wind en s, avonds de verlichting van Schier. Sterren tellen aan de hemel vraag je je zelf af..... Wat heeft een mens nu nog meer nodig?
Een verpletterend en mooie omgeving en een verrassend, vernuftig gebouwd logies. Dank Fam Nijkamp uit Arnhem


Gert en Hettie

Lieve familie Graas, We hebben het heerlijk en fantastisch gehad in jullie prachtige huis op deze wonderschone plek. Bedankt voor de hartelijke ontvangst en gastvrijheid. We hebben genoten van de hele mooie tuin en konden zelf koffie drinken in de zitkuil en het was een perfecte achtergrond voor een foto-shoot. We hebben ook genoten van de kunst aan de muren en overal elders. Kortom we komen superlatieven tekort. Een betere plek om mijn 60ste verjaardag te vieren zou ik niet weten. Dank en tot ziens van de familie Verhoeven


Geert en Annemieke

Beste Familie Graas, \wij zijn de hele week de bewoners geweest van een hele mooie bijzondere locatie in een fantastisch mooi stuk Nederland. Onze kinderen en kleinkinderen hebben heel veel plezier gehad en samen met natuurlijke elementen en uitdaging veel dingen samen te doen. Ook Bartlehiem hebben we gezien maar met fietsen!!!!
Bedankt voor de gastvrijheid en de openheid van jullie. Hartelijke groeten van de familie Maatman uit Montfoort.


Jaap en Jenny Deelder

Wij kozen jullie boerderij al in november en hoopten op zonnige dagen. En we zijn beloond met de meest mooie dagen ( tot nu toe) in 2017. Van 24 t/m 28 mei elke dag zon, geen tijd, geen moment was er tijd om binnen spelletjes te doen. Vanaf ontbijt tot s, avonds laat was het genieten, spelen stoeien in de mooie tuinen. Ook het activiteitencentrum Lauwersoog en het wadlopen bij oanydyk was super. Met zijn 15 vanaf 1 jaar t/m opa en oma hebben we genoten. Dank daarvoor en wie weet tot ziens Namens de gehele familie.


Familie Idema

Lieve Anneke, Achter jou ontvouwde zich in herhaling, steeds een andere vorm. De vertrekken van jouw vakantieoord. De koeienstal, goed voor de nodige meters na een copieus maal in het restaurant van Ternaard. Daarna trappetjes en afslagen links en rechts naar de geweldige ruimtes. Een geraffineerde doolhof zou je kunnen zeggen de eerste dag. De tweede dag was het een prachtige samenvoeging van de slaapkamers, bedstedes, zitkamers en keuken. Een aanrader voor iedereen. Je hartelijkheid hebben we zeer gewaardeerd. Voor het verpozen buiten, de tuin, een zitkuil en tussenin een heel mooi uitzicht. Kortom. Onze 50 jaar huwelijk is niet gestrand in Niawier, nee zij heeft de nodige energie gekregen voor de aankomende tijd. De tweede ronde. Dank daarvoor van de gehele familie.


Jutta Scheming

Vielen Dank für die schönen Tage in Ihrem Haus. Die Vermieter sind sehr freundlich und zuvorkommend. Es gibt nichts zu bemängeln, sehr empfehlendswert!


Chris en Tiny Brandsma

Alle foto's bekeken, Het lijkt wel een sprookje zo mooi, zo rustgevend, zo ongedwongen, zo Friesland, Succes met jullie B&B


Gastenboek 7-8-2015

Wat een leuke verrassing om op zo, n geweldige plek terecht te komen! Mooie plekjes in de leefruimte, leuke zitjes en dan ook nog een prachtige buitenruimte, waar we vooral van de vuurkorf hebben genoten. De wandelingen en uitjes die jij ons aanraadde waren TOP!!!! En wat een weer. Kortom Een plekje om terug te komen. Veel dank van ons allen


Gastenboek 17-8-2015

Heerlijk weg in eigen land. Fantastisch verblijf.


Gastenboek 22-8-2015

Hartelijk dank voor het gastvrije ontvangst inclusief het heerlijke suikerbrood. We hebben genoten van het huis en vooral de tuin, een prachtig weekend met veel zon. Een mooie plek om ons 30 jarig huwelijk te vieren. Veel groeten van de gehele familie


Gastenboek 6-9-2015

Het weer was koud en nat... Maar het warme onthaal en het prachtige en vooral spannende huis maakte het wel tot een perfect weekend. We hebben het zo fijn gehad. Dank je wel!!!! van de gehele familie.


Onno Hooglander

Hallo Jan. Ben je nu vandaag jarig of de 9e juli ???
Alles goed ? In ieder geval gefeliciteerd van ons
Lang geleden hè
Nou ik hoop nog eens wat van je te horen joh !
Gaan op vakantie naar dochter Joyce in Portugal
Zou nog weleens met je willen kletsen hoor
Hè groeten ook aan je verre familie. Tot ziens Jan ! Onno


Gastenboek

Hoi Anneke en familie, Bedankt voor de gastvrijheid en de heerlijke tijd. Wat een fijn en huiselijke plek om een weekendje tot rust te komen. Ook veel dank voor de super tips. We hebben genoten. Familie en vrienden.


Gastenboek

We hebben het ontzettend naar de zin gehad op deze mooie locatie. De kamer met de bedstedes vonden de kinderen helemaal te gek. Lekkere bedden en verder alles aanwezig en we voelden ons zeer welkom. Lieve groet van 3 gezinnen met kinderen.


Gastenboek

Wat hebben we genoten van een geweldig weekend!
Een fantastisch avontuurlijk huis met een spannende geheime tuin. Voor ons allen een heel groot feest. Dank je wel voor de lieve ontvangst en grote gastvrijheid. Lieve groet Familie met grootouders, kinderen en kleinkinderen.


Reactie

Wat een variatie in hoekjes en zitjes... We hebben onze ogen uitgekeken. En een schitterende tuin.


Reactie

Dank voor de hartelijke ontvangst en de warme sfeer die we hier aantroffen. Zowel binnen als buiten in de zo grote verrassingsvolle tuin. Iedereen heeft hier op en top genoten van ALLES. Dank voor alle hulp en inzet om het ons naar de zin te maken.


Reactie

Lieve Anneke, Nicolaas en Jan. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid in jullie mooie boerderij. Voor de 2de keer waren we hier te gast maar nu voor 10 dagen. Geen moment van verveling. Heerlijk de rust en de mooie plaatjes in Friesland. We komen zeker nog eens terug bij "gos"


Reactie

Beste Familie Graas. Een heel charmante boerderij in een fantastische omgeving... Maar vooral het ongelooflijke gastvrij onthaal en de lieve gastvrouw Anneke. Dit blijft ons bij en we komen graag weer terug.


Reactie

Bedankt!!! Prachtig mooi en groot huis !!!
Vol verrassingen... .


Reactie

Ik vond het heel leuk om hier te zijn, want er waren paarden en kippen en die mochten we voeren en dat was leuk. Groetjes Hannah.


Reactie

We hebben het goed naar de zin gehad. De kinderen hebben leuk kunnen spelen in de tuin ( hut gebouwd) We hebben fijn kunnen fietsen en genoten van natuur, vogels, het wadwandelen en het klompenmuseum. Bedankt voor de tips en tot ziens.


Reactie

Zo mooi als dit boekje is, zo mooi is deze plek. We hebben heerlijke dagen gehad en genoten van de omgeving inclusief Ameland.


Reactie

Wat een prachtige tuin en heerlijk alle verse kruiden en de gezellige bloemen in alle potten en vazen. Super attent.


Reactie

Dank voor de gastvrijheid, de hartelijke ontvangst en de warme sfeer die we hier aantroffen, zowel binnen als buiten in de zo grote verrassingsvolle, uiterst sfeervolle tuin! Iedereen heeft hier op en top genoten van ALLES. Dank voor de gebrachte verse eitjes en alle hulp, inzet om het ons naar de zin te maken. Tot ziens


Reactie In Gastenboek

Hoewel de gevoelstemperatuur min 14 was, hebben we het binnen heerlijk gehad. Gezellig en goed bijeen met mijn familie. En... prijsfoto, s gemaakt van bevroren riet aan de oever van het Lauwersmeer in maart 2013
De boerderij is een prima ruimte om met een groep een weekend door te brengen. Alles prima verzorgd. Alle lof hiervoor. Hartelijke groet.


Reactie In Gastenboek

We hebben een heel goed feest kunnen bouwen. Oesters geplukt en gegeten. Lekker hoor en heerlijk uitgewaaid. Dit is de perfecte plek om met 12 leuke mensen een hele goede tijd te hebben. Dikke kus.


Reactie In Gastenboek

Wat een heerlijke plek om als familie samen te zijn. We hebben enorm genoten, wat een ruimte, deuren, trappen, op en afstapjes, gangen. Verrassend. En de tuin... Dat we hier eind oktober nog lekker konden B. B. Q. Bedankt voor alles.


Reactie In Gastenboek

Wat een heerlijk weekend in een prachtig huis. Met z, n twaalven een zee van ruimte. Zelf geraapte oesters, mosselen en alikruiken gegeten. Heerlijk. Matig geslapen, maar dit lag niet aan de bedden maar aan de kleinkinderen, die de nacht maar tijdverspilling vonden.


Reactie In Gastenboek

Wat een prachtig huis en een prachtige tuin. Heerlijk om hier een weekend te zitten. We hadden niet verwacht om op zo, n mooie plek terecht te komen wat een waar cadeautje.


Reactie In Gastenboek

Bedankt voor de gastvrijheid. Wij voelden ons hier thuis en hebben erg genoten mede dankzij alle comfort en ruimte die deze familieboerderij ons geboden heeft. Ook de “warme communicatie” met jullie is door ons als zeer plezierig ervaren.


Reactie In Gastenboek

Voor het eerst met zijn twee hebben we heerlijk kunnen uitwaaien (letterlijk en figuurlijk) in een prachtig stukje Nederland. Slapenopgos is een ideale uitvalsbasis waar we ons meteen thuis voelden door de warme en gezellige sfeer.


Reactie In Gastenboek

Wat een geweldige boerderij om te vertoeven. Een gastvrij verblijf voor ons 25e HTS reünieweekend. Ondanks het weer hebben we tot na 0. 00 uur gebruik kunnen maken van vuurkorf en BBQ... Mooi zo'n zitkuil. Met de hortensia's nog op ons netvlies reizen we af naar eigen haard en huis. Zoals altijd veel gelachen met elkaar maar ook diepgaande gesprekken... Het blijft bijzonder en de accommodatie gaf hiertoe alle ruimte.


Reactie In Gastenboek

Gister lekker rondgevaren in Dokkum en de BBQ gebruikt tot in de kleine uurtjes. In de kuil gezeten met een goed glas wijn en vanmorgen het wad onveilig gemaakt. Het was genieten, voor herhaling vatbaar.


Reactie In Gastenboek

Het was geweldig, gezellig en zonnig. Met heel veel verrassingen en onverwachts bezoek. Dit alles ter gelegenheid van ons 40-jarig huwelijk. Bedankt ook namens kinderen en kleinkinderen.


Reactie In Gastenboek

Looking around, walking in the mud, biking in Schiermonnikoog. Unique experience that we had here in Friesland. Thanks for those three days and for your kindness. See you next time.


Reactie In Gastenboek

Het was goed om sinds lang toch nog even weg te kunnen. Er even tussenuit. Heerlijk in de tuin gezeten ( ook even een dutje…) lekker gesmuld van de verse bonen en overheerlijke aardappelen. Bedankt het was heerlijk.


Reactie In Gastenboek

We hebben het heerlijk gehad bij jullie. Knusse kamers en doorkijkjes overal. Allemaal trappetjes en hoekjes en een prachtige tuin en moestuin. Wende heeft vele avonturen in de tuin beleefd. Zaterdag een fietstocht naar Holwerd en genoten van het eiland. Terug over alle dijkjes en klaphekjes overal schapen weer terug. Prachtig mooi en licht stukje hollands landschap. Wende telde al de schaapjes en wilde niet slapen, veel te veel moois. Zondag lekker uitslapen en de tuin in. Heerlijk, heerlijk, heerlijk.


Reactie In Gastenboek

Bedankt voor het geweldige weekend. Hierdoor is ons teamweekend een groot succes geworden.


Reactie In Gastenboek

Het is net een schilderij. De tuin is een ware oase voor reizigers. Het eerste bezoek aan Friesland zal ons lang bijblijven.


Reactie In Gastenboek

Fantastisch weekend gehad met zijn allen. Een goed verzorgde accommodatie met een prachtige tuin. Een compliment voor alles. Alle voorzieningen zijn hier aanwezig. We hebben een prachtige route gefietst en plaatsen bezocht waar onze ouders en voorouders hebben geleefd. Een aanrader voor vrienden en kennissen.


Reactie In Gastenboek

Toen we hier kwamen waren we een beetje duf door de regen. Maar toen we dit huis zagen waren we weer helemaal opgewonden. Wat een mooi huis en zo groot. Vooral het dubbel stapelbed waar we met zijn allen in konden. We waren hier omdat Oma en Opa 41 jaar getrouwd zijn. We hebben genoten.


Reactie In Gastenboek

Na een week met prachtig weer op onze boot konden we de omslag naar wisselvallig weer niet beter verwerken dan hier in Slapenopgos. Wat een oord. We komen vaak in Friesland en dat is altijd genieten, maar jullie gastvrije boerderij is heel bijzonder. Wat een prachtige tuin en een heerlijk comfortabel appartement. We genieten van de rust en de ruimte. Zeer bedankt


Reactie In Gastenboek

Wat een fantastisch weekend. Een geweldig vrijgezellenweekend!! Diner door een privé kok en de bediening verzorgd in de prachtige tuin. Zeilen, dansen etc. Teveel om op te noemen.


Reactie In Gastenboek

Heerlijk in de put gezeten (zonnetje in de tuin). Genoten, uitgerust & bijgeslapen. Modeshow gelopen met onze aankopen uit het wonderschone Dokkum. Kortom, het was geweldig


Reactie In Gastenboek

Lieve Mensen. Wat een heerlijk huis met al die hoekjes, trappetjes
en bedjes. Heerlijk om met heel veel mensen aan tafel te zitten en
bij te praten en te spelen. Vanaf het moment dat we aankwamen
voelden wij ons thuis. We waren het er alle 14 over eens... SLAPEN OP GOS is fantastisch en we komen hier graag nog eens terug. Tot ziens.


Reactie In Gastenboek

Wat hebben wij 7 “meisjes”genoten. Allereerst van de gastvrijheid, van het gezellige huis en van de omgeving. Wij 3 schoonzussen en
4 zussen gaan jaarlijks een weekend weg. Dan bespreken we wat
nodig is onder het genot van een glaasje spa... We breien een
truitje voor de komende winter en zelfs de beste breister laat
wel een steekje vallen, maar daar maken wij geen punt van!
Onze allerinnegste schoonzus(oudste) vertelt dan oude verhalen en
legendes van vroeger, en dan moeten we vreselijk schateren. Het was een te gek weekend!


Reactie In Gastenboek

Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst! We hebben een
super weekend gehad. Van alles genoten, heerlijk geslapen en
genoten van elkaar! De ruimte was fijn zo, met 8 kalende, lachende
vrouwen


Reactie In Gastenboek

Wij hebben het hier gezellig gehad. Het was onze eerste goede
ervaring met Friesland. Tot de volgende keer!


Reactie In Gastenboek

Anneke, mede dank zij jou hebben wij een onvergetelijk
weekend gehad. 19 stoere meiden.


Reactie In Gastenboek

De ontvangst was al hartstikke leuk, maar toen we boven kwamen
wist ik niet wat ik zag. Zoveel patchwork alles met bloementjes en
gezellige kleurtjes! In een woord fantastisch. We hebben heerlijk
gefietst en de temperatuur zat ons mee, zodat het in een woord een
geweldige week was. Anneke je bent een geweldige gastvrouw.


Reactie In Gastenboek

Bedankt voor de gastvrijheid en de heerlijke soep!
Het is een fantastisch appartement. We hebben genoten
van Dokkum, Leeuwarden, Pieterburen, Moddergat en jullie
fantastische tuin. Liefs.


Reactie In Gastenboek

Kort maar krachtig!!!! Maar wel heerlijk geslapen. Wat een heerlijk huis…


Reactie In Gastenboek

Een heerlijke plek om te verblijven. Veel ruimte, rust en een
geweldig mooie tuin. We hebben bijzonder genoten en
(soms wat hard) gelachen. Wandelingen in een echt Hollands
stormachtig weer. Wat is ons land toch mooi. Groeten van de vier gezusters


Reactie In Gastenboek

Heel erg bedankt voor de goede zorgen. Het was prachtig weer en
hebben heerlijk van de tuin genoten. Een mooie wandeling in het
Lauwersmeer, naar Moddergat en naar Hoge Beintum een
schitterend Hoogje. Het appartement vonden wij heel gezellig en
knus en zeker voor herhaling vatbaar.


Reactie In Gastenboek

Bedankt voor de gastvrijheid en het ontbijt was elke dag weer een
verrassing. We zijn vanaf nu avocadoliefhebbers.


Reactie In Gastenboek

Ons verblijf op GOS was in een woord SUPER. Wat hebben wij
genoten. Vanaf de eerste minuut waren wij op ons gemak. Welkom, Gastvrij, vriendelijkheid, en privacy. Een praatje op
zijn tijd, tips over de tuin, verse groente, keteltje soep. Ons verblijf was een echte vakantie. We hebben Friesland
wandelend en fietsend goed verkend. Prachtige dorpen, natuurgebieden, vriendelijke mensen en de Waddeneilanden. Te veel om op te noemen. Dus met andere woorden 2 weken
waren echt te kort. We hopen dan ook op een tot ziens. Liefs en het gaat jullie goed.


Reactie In Gastenboek

We kwamen hier voor een innerlijke reis en hebben die in
een fantastische ruimte en atmosfeer heel goed kunnen maken. De tuin is een sprookje, een heerlijke plek. Dank voor de rust
en ruimte, gastvrijheid op en top.


Reactie In Gastenboek

Hoi ik ben Joris en ben 8 jaar en ik vond het hier wel leuk. Voral die vissenvijver en het was ook heel leuk te babiekiewen. Ik heb erg goed geslapen. Waar ik heb geslaapen? Dat vertel ik je
nu boven bij de deur. En ik woon in Roermond.


Reactie In Gastenboek

Hier waren wij dan weer terug. Gelukkig deze keer met beter weer
maar met de zelfde warme gezellige ontvangst!!
Misschien tot volgend jaar.


Reactie In Gastenboek

Het was goed toeven hier. Veel genoten, ook van de grauwe
vliegenvanger die rondkeek op zijn tak en ik goed kon zien
vanuit de kamer. Allemaal hapjes vreugde hier in Niawier. Dank alle drie voor jullie vriendelijkheid, de mooie tuin en
deze mooie plek. Loesje zei: De lucht trilt langs mijn neus en
’t waait vogels.


Reactie In Gastenboek

Wat een prachtige provincie Friesland. We hebben genoten van de
leuke dorpjes, het wad het restaurant in Ternaard en ten slotte
Slapen op Gos. Prachtig appartement en geweldige tuin. We komen
terug maar dan langer.


Reactie In Gastenboek

Lieve mensen. We hebben een heerlijk ontspannen weekend gehad. Wat een prachtige boerderij hebben jullie. De meiden vonden het
podium in de keuken (onze kleindochter van 5 jaar heeft beide
avonden een mooie voorstelling gegeven) en de paardjes op de
terp het mooist en natuurlijk de aandacht van opa en oma.


Reactie In Gastenboek

Soms zijn cq gaan dingen onverwachts aangenaam. Een mooie
behuizing, een mooie tuin, een mooie omgeving en mooie
herbergiers. Kortom de welhaast kwellende last hier te willen
blijven is bijzonder groot. Bedankt luitjes!!!.


Reactie In Gastenboek

Veel te kort, maar daardoor krachtig! Een mooie plek in een
ongedwongen setting, een mooie ontmoeting met onze lieve kids. En de tuin…. Biedt een prachtig decor in deze tijd van het jaar. Dank voor het aangenaam verpozen.


Reactie In Gastenboek

De laatste dagen van de zwangerschap en nog even genieten van
ons tweetjes. En dat genieten is hier prima gelukt.


Reactie In Gastenboek

In een woord GEWELDIG. Alles was Op en Top geregeld. Een warm welkom, een rustgevende tuin en een geweldig
onderkomen waar we geen nachtrust te kort zijn gekomen. Zeker het aanraden waard.


Reactie In Gastenboek

Lieve Anneke. Ik kan je zeggen, nog nooit had ik een zo mooi, gezellig en persoonlijk onderdak in de waarste zin van het woord. Het troostende soepje en slaatje met groente uit de tuin waren
verrukkelijk. Graag zal ik eens weer komen onder aangenamer
omstandigheden. Nu ligt mijn moeder in het ziekenhuis. Maar wie weet... Voor families en vriendengroep. Ideaal.


Reactie In Gastenboek

Wat een verblijf en wat een bewoners. Jullie hebben wezenlijk
gemaakt dat we een heerlijke fijne week hebben gehad. Echt super. Jammer dat we morgen alweer moeten vertrekken. Het voelt zo
vertrouwd hier. Alsof we hier al maanden wonen. Het allerbeste.


Reactie In Gastenboek

Lieve mensen. We hebben een geweldig paasweekend gehad en…
met het mooiste weer van de wereld. 4 dagen van 21 graden en dus
4 dagen in jullie prachtige tuin. Dank jullie wel.


Reactie In Gastenboek

Lieve Gezellige Ongelooflijke Schatten (GOS) Lieve Grazen op Gos.


Reactie In Gastenboek

We konden hier geen pluim voor jullie vinden, maar gelukkig wel
deze veren als dank voor deze geweldige plek die jullie met ons
wilden delen. Erg verrassend (en zonnig) om dit deel van Friesland
al lopend en fietsend te ontdekken. En stugge Friezen zijn wij
niet tegengekomen. Alleen maar hartelijkheid en vriendelijkheid. Eigenlijk willen we volgend weekend weer terug komen


Reactie In Gastenboek

Een Bed en Breakfast is voor ons vaak alleen overnachten. Maar hier…... Hebben we twee dagen gewoond. Dit vraagt om weer een keer!
Hartelijke groeten


Reactie In Gastenboek

Wat een lief welkom met zelfgebakken tulband!
Na een onrustige nacht met zijn zessen zijn we heel vroeg
vertrokken naar Rottummerplaat zodat we niets van de boerderij
konden zien. Wat een verrassing na onze 2de nacht hier, hoe mooi
het hier is, wat een tuinen (wat een werk moet dat zijn) wat zullen
jullie daar een plezier aan beleven. Helaas zijn we hier maar twee
nachten maar het heeft veel indruk op ons gemaakt. We komen na een zware dag op het wad terug in ons huis. Geweldig gevoel. Hartelijk dank


Reactie In Gastenboek

Bedankt voor de goede zorgen en heerlijke soep!
We hebben het erg naar onze zin gehad. Wat een rust en ruimte. Groeten


Reactie In Gastenboek

Verrassend warm! Dat vinden we Friesland eind augustus. Het landschap, de mensen maar vooral ons verblijf op G. O. S. Wat leuk om een paar dagen te kunnen genieten in en van deze prachtige boerderij, de heerlijke tuin (letterlijk en figuurlijk) en jullie gastvrijheid. Speciale geselecteerde boeken, een heerlijk pannetje soep, een kop thee in de tuin. Dat maakt jullie (onderkomen) uniek. Dank jullie wel.


Reactie In Gastenboek

Lekker laat wakker worden op GOS. Naar Schier op GOS. Eten op GOS (lekker). De boerderij bewonderen op GOS. Koffie in de stille tuin om 7 uur ‘s morgens op GOS. Strips lezen op GOS. Roken in het pikkedonker met de sterren boven je op GOS. Alleen de allerlaatste dag: regen op GOS. Koken met groente uit de tuin op GOS. We hebben een top week gehad, waarin elk van ons op zijn eigen manier vakantie heeft kunnen houden. Daar gaven jullie alle ruimte voor!
Met dank voor de rust, ruimte en fijne contacten (en voor de inspiratie voor ons superkleine stadstuintje…)


Gastenboek

We hebben jullie leren kennen als 3 fantastische mensen. Het welkom en de goede sfeer, dat smaakt toch wel naar meer…
Jullie prachtige boerderij en tuin daar zie je jullie ziel en zaligheid in. Het was mooi om daar toeschouwer van te mogen zijn. Liefs